Stand up!

Varför är det alltid så att kvinnor och män är så olika. Vem var det som igentligen bestämde från första början att "så här ska det vara" för kvinnor och män. Männen visade sig oftare starkare och mer tuffa. fick leksaker som föreställde olika krigare och äventyrare. medans vi tjejer fick leksaker som rosa gosedjur och barbie dockor. Jag påstår nu inte att det är något fel med det. men är det bara så att tjejer och killar föds med sådana personligheter eller är det något som vi arbetar in och lär oss. Och varför är det ofta männen som syns, får mest och känar mest. finns det någon bra anledning för det. igentligen är det bara en anledning till varför. Killar är starkare än oss. vi kan helt enkelt inte försvara oss mot dom som är så mycket starkare än oss. på filmer kan man se ibland att det är en tjej som räddar killar. men händer det i verkligheten? Är det alltid vi kvinnor som inte ska våga stå upp för saker och vänta på någon större och starkare som kan ta hand om det och göra något åt det. NEJ!! Vi kvinnor är starkare än vad vi själva tror. Vi kan mäta oss med Männen. (kanske inte till styrkan) men vi är lika stolta och smarta som dom. du kan klara vad som helst!

//Exsson94 ♥

Kommentarer
Postat av: C h r i s t i n e -

Sv: Ja visst är den:)

2008-08-08 @ 22:01:45
URL: http://christiinek.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tack för kommentaren på min blogg - den är ju inte så välbesökt, vilket inte heller är syftet, men alltid kul när någon läser det man skriver!

I övrigt håller jag fullständigt med dig i ovanstående inlägg!

Christina Aguilera sa det bra i en låt en gång - kolla länken!

http://www.youtube.com/watch?v=H0bjiyvWqb4

(i övrigt inte min favoritartist - men det är mycket power i den här låten!)

2008-08-09 @ 12:48:37
URL: http://endangeredspecies.blogg.se/
Postat av: Anna

Håller med dig om det du skriver:) Vi tjejer kan vara starkare än killarna på mycket, vi måste bara lita på oss själva..

2008-08-10 @ 22:40:08
URL: http://norskans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0