Läs det här!

Hej alla bloggare där ute!
Det är så att jag ofta trasslar till saker, väldigt ofta, och jag är ingen person som brukar fixa mina egna problem, jag tycker nämligen att det är roligare att fixa andras och det kan göra mig till en ganska irreterande person. Men när jag gör samma misstag som mina kompisar gör märker jag hur svårt det är att följa sina egna råd. Varje gång något blir svårt eller mer allvarligt så flyr jag från det och inte går något åt saken, och det är också väldigt lätt för mig att döma andra utan att tänka efter först. Det jag vill lära mig är att se lite mer utåt, för just nu är jag inte precis den bästa vännen man kan ha, även fast jag försöker göra mitt bästa, det är som om allt jag försöker göra bra blir dåligt eller så gör någon annan det bättre en jag. Så jag lägger av, bara slutar för att jag inte är beredd att göra uppofringar, jag känner att det inte är någon ide att ens försöka. och det är jobbigt, som jag alltid har höga planer men det blir aldrig av. Jag borde nog lära mig att satsa på att göra något mindre. Bli inte som jag och fly iväg från saker, för tillslut så blir man så besviken på sig själv så man inte ens försöker. det är vad jag alltid säger till andra att göra, men jag följer det inte precis själv. Andra kanske gör det bättre, men det betyder inte att du gör det dåligt, och kom ihåg att även ett högt ton börjar på marken. du behöver inte vara bäst, du behöver bara vara bra...
Fortsätt Läsa mina inlägg!

//Exsson94 ♥

3 miljötips som du vinner på.

Hej alla där ute!
Jag skriver ner 3 tips till er alla som både du och miljön vinner på. .allt från att tjäna pengar eller få något nytt själv. kolla in dom!

1. har du gamla saker som bara ligger och skräpar längst in i Graderoben eller på vinden? ordna en loppmarknad och sälj sakerna, du får pengar för det och så blir du äntligen av med sakerna.

2. Panta burkarna du har hemma istället för att slänga dom. man får pengar för det också pengar för det. så varför inte göra det, du har väl sett reklamen.

3. Släck efter dig och stäng av datorerna när du går och lägger dig eller när du åker bort. man sparar massa energi pengar på det och utsläppen blir inte lika stora.

När jag var i alperna på sportlovet blev jag förvånad över hur varmt det var, mina föräldrar hade varit där tidigare, för ca 15 år sen vid den tiden på året. då var det minusgrader och man såg inte ytan på bergen. Jag önskar att det var lika mycket snö där som det var då. nu snöar det bara upp till 12 meter per år medans för 15 år sen snöade det över 50 meter. (Scary...)



Före (Väldigt fint!)


Efter (fint men inte så mycket snö)

Visa att ni bryr er!

//Exsson94


OC elr Gossip Girl?

Hej Alla bloggare där ute!
Jag vet inte vad ni tycker men jag kan inte välja mellan Gossip girl och OC, jag vet att OC är jättegammalt men jag tittar på det nu för jag missade det förut, det är ett jättebra program! och sedan kommer Gossip girl och då går det inte att välja, mina kompisar tycker att OC är bättre, jag har läst många tidningar och där står det att Gossip Girl slår OC med hästlängder. Så vad tycker ni? dom båda är så olika men lika ändå. (Jag tycker att Gossip Girl är lite bättre...)

image30

Marissa (Mischa Barton)                          Serena  (Blake Lively)


image31
Summer (Rachel Bilson)                                Blair (Leighton Meester)

image32
Ryan  (Benjamin McKenzie)                  Nate  (Chance Crawford)
                                                           
image33
Seth   (Adam Brody)                                    Dan (Penn Bagley)

image34
     Luke  (Chris Carmack)                      Chuck (Ed Westwick)

och Föresten, såg ni senaste avsnittet av Gossip Girl?
Jag undrar om det blir något mellan Blair och Chuck, Det får vi se i maj!

//Exsson94

RSS 2.0